Home > Waarom lid worden?

Waarom lid worden?

Wellicht ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of je lid wilt worden. Dat begrijpen we. We helpen je met het maken van een keuze. Exstudiantes Zwolle onderscheidt zich op meedere vlakken van andere (zaal)voetbalverenigingen. We noemen een paar punten:

– Zaalvoetbal kost je slechts een (halve) avond per week
Niets is zo schaars als tijd. Voor veldvoetbal ben je al snel een hele zaterdag kwijt, dus stopt veel talent noodzakelijkerwijs terwijl men het spelletje stiekem nog veel te leuk vindt. Zaalvoetbal is de oplossing. De wedstrijden worden op doordeweekse avonden gespeeld (meestal vrijdagavond). Trainingen vinden ook op doordeweekse avonden plaats. Je kan binnen twee uur weer thuis zijn, maar wel intensief hebben gesport.

– Gezelligheid rondom de wedstrijden
Zonder goede sfeer win je geen wedstrijden.  We hechten sterk aan de gezelligheid in de teams. Na de wedstrijden wordt bijna altijd wel een biertje gedronken in de kantine. Daar blijft het vaak  niet bij en eindigt de avond ergens in een café in de binnenstad van Zwolle.

– Trainen
Gedurende het seizoen wordt eens per 2/3 weken getraind. Wij zijn daarmee de enige zaalvoetbalclub in Zwolle die trainingen aanbiedt aan haar leden. Trainingen zijn absoluut niet verplicht, maar voor de liefhebbers. Als je een keer wilt meedoen, laat het ons weten! Je kunt daarna altijd nog besluiten of je lid wordt.

– Individueel aanmelden
In Zwolle heb je naast Exstudiantes geen mogelijkheden om je individueel bij een zaalvoetbalvereniging aan te melden. In overleg delen we je in bij een team dat het beste bij je past.

– Sportieve uitdaging op meerdere speelniveau’s
In de KNVB competitie werkt op basis van een promotie/degradatie-regeling. Bij aanvang van het seizoen kunnen we bij de KNVB aangeven in welke klasse je wordt ingedeeld (tot 1e klasse).

– Je leert mensen (beter) kennen die in dezelfde levensfase zitten
Bij Exstudiantes tref je veel heren en dames aan in de leeftijd tussen 23 – 35 jaar die werken rondom Zwolle. Een heel aantal is recent in Zwolle komen wonen leert dankzij de club nieuwe mensen kennen.

Hoofdsponsor

Team Sponsoren