Home > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Soorten Lidmaatschap
Exstudiantes Zwolle kent twee soorten lidmaatschappen

Regulier lidmaatschap
Dit is het standaard lidmaatschap. Je wordt in één van de teams ingedeeld en je komt met je team uit in één van de KNVB competities. Tevens ben je van harte welkom bij alle activiteiten.

X-lidmaatschap
Het X-lidmaatschap is bedoeld voor personen die vanwege werk- en/of privéomstandigheden slechts af en toe in staat zijn om aan wedstrijden deel te nemen. Teams kunnen contact met je opnemen als er een tekort aan spelers is. Je wordt niet in een team ingedeeld en je hebt ook geen recht op speeltijd. Wel kun je deelnemen aan alle trainingen en activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Je wordt ingeschreven bij de KNVB en bent dus speelgerechtigd voor alle teams.

Een volledig team aanmelden
Het is ook mogelijk om een volledig team aan te melden bij Exstudiantes Zwolle. Dit is wel aan enkele voorwaarden gebonden en ook hierbij zijn we afhankelijk van de zaalruimte die de KNVB ons biedt. Neem voor de mogelijkheden contact op met secretaris Sytze Dijk via zwolle@exstudiantes.nl.

Contributie
De contributie voor het seizoen 2016/2017 is vastgesteld op € 190. Hierbij inbegrepen zit een door het bestuur beschikbaar gestelde teamtas en twee ballen per team. De inhoud van de teamtas bestaat uit 10 tenues waarvan één keepertenue. De contributie voor het X-lidmaatschap bedraagt jaarlijks €50.


Hoofdsponsor

Team Sponsoren