Home > Clubinfo

Clubinfo

Exstudiantes Zwolle is door drie oud-studenten opgericht om gezellig én sportief te zaalvoetballen. Het doel van de club is om jou na je stage/werk lekker te laten sporten met vrienden en om je in contact te brengen met nieuwe mensen die in dezelfde levensfase zitten.

Zoals de clubnaam al doet vermoeden is de club gericht op alumni (afgestudeerden). In de praktijk letten we daar niet zo op. Je hoeft niet een diploma te hebben, als je je maar kunt identificeren met onze vereniging die gericht is op sportieve inzet, gezelligheid en gezond verstand. Daar gaat het om.

Clubnaam
De naam Exstudiantes slaat op ex-studenten; het Spaanse woord voor studenten is Estudiantes. Hiermee is de naam van de vereniging een knipoog naar de Argentijnse grote voetbalclub Estudiantes de la Plata uit Buenos Aires. Deze club – ook opgericht door studenten – is uiteindelijk een wereldberoemde club geworden.

Wil je graag zaalvoetballen, alleen of met een heel team, dan vind je op onze website meer informatie. Of, kom een keer kijken. We horen graag van je!


Hoofdsponsor

Team Sponsoren