Home > Nieuws > UITNODIGING: Open trainingen 6 & 20 mei!

UITNODIGING: Open trainingen 6 & 20 mei!

Zwolle_zaalvoetbal_bannerOp vrijdag 6 mei en 20 mei organiseert Exstudiantes Zwolle open trainingen. Zowel leden als geïnteresseerden zijn van harte welkom. Voor het geval je twijfelt om lid te worden is dit een ideale kans om een kijkje te nemen.

Tijd:                                     20.00 – 21.30u

Locatie:                              WRZV hallen (Buitengasthuisstraat 8)

Exstudiantes Zwolle is een gezellige zaalvoetbalvereniging waarbij sportiviteit, plezier en respect hoog in het vaandel staan. Het doel van de club is om jou na je stage/werk lekker te laten sporten met vrienden en om je in contact te brengen met nieuwe mensen die in dezelfde levensfase zitten. Zoals de clubnaam al doet vermoeden is de club bedoeld voor alumni (afgestudeerden). In de praktijk letten we daar niet op. Het gaat erom dat je je kan identificeren met onze vereniging die gericht is op sportieve inzet, gezelligheid en gezond verstand. We spelen op vrijdagavonden, zodat we makkelijk borrel kunnen drinken na afloop. Bij voorkeur in stamkroeg Het Beugeltje.

Ook volgend jaar komt Exstudiantes Zwolle met meerdere teams uit op verschillende niveau’s van de regionale KNVB zaalvoetbal-competitie. In het nieuwe jaar zal o.a. een kwalitatief zeer sterk damesteam haar debuut maken namens de club. Ook verwachten we een vierde herenteam op de been te brengen. Houd je van zaalvoetbal en heb je interesse? Sluit dan gerust aan bij de open training. Je bent van harte welkom!

Tot dan!

Voor meer info: https://zaalvoetbalzwolle.exstudiantes.nl  //  zwolle@exstudiantes.nl // vooraf aanmelden voor de open trainingen is niet vereist

Check Also

Dames 2 gaat op voor bekerwinst

Aankomende vrijdag speelt ons tweede damesteam de finale van de beker, tegenstander is PFC Pro …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoofdsponsor

Team Sponsoren