Home > Nieuws > Programma heren

Programma heren

Na alle berichten van de laatste tijd over de damesteams, zijn nu de heren aan de beurt. Ook die spelen namelijk nog wel een aantal wedstrijden de komende tijd.

Te beginnen met Exstudiantes 1, zij spelen op 26 mei nog een uitwedstrijd tegen Orderbos. Orderbos is een directe concurrent, beiden 18 wedstrijden gespeeld en beiden 19 punten. Op de laatste speeldag, 2 juni, speelt 1 nog tegen CSV Apeldoorn. De ploeg die op die dag kampioen zou kunnen worden.

Exstudiantes 2, spelend in dezelfde competitie als Exstudiantes 1, speelt nog maar één wedstrijd. Namelijk 31 mei in Apeldoorn tegen Atik 5, het mindere broertje van koploper Atik 4. Aan het begin van het seizoen werd er nog nipt verloren van deze ploeg, het zou mooi zijn als Exstudiantes de erg succesvolle tweede seizoenshelft goed zou kunnen afsluiten.

Exstudiantes 3 en 4 zitten bij elkaar in de competitie en moeten allebei nog wat meer wedstrijden spelen. Exstudiantes 3 speelt morgenavond, 10 mei, nog een keer uit tegen ZVV ’56 1. Hierna speelt 3 nog driemaal een thuiswedstrijd, waaronder op 26 mei de derby tegen Exstudiantes 4.

Exstudiantes 4 heeft nog drie potjes in het verschiet, met dus onder andere de wedstrijd tegen 3. 4 verloor de eerdere confrontatie tussen beide grootmachten en lijkt dus logischerwijs uit op revanche.

Ook de heren verdienen uw support, dus neem de komende weken een kijkje in de WRZV!

Check Also

Dames 2 gaat op voor bekerwinst

Aankomende vrijdag speelt ons tweede damesteam de finale van de beker, tegenstander is PFC Pro …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoofdsponsor

Team Sponsoren