Home > Nieuws > Mooie zaalvoetbalavond in Zwolle

Mooie zaalvoetbalavond in Zwolle

Een prachtige zaalvoetbalavond gisteren in Zwolle. Exstudiantes Zwolle dames 1 nam het op tegen OS Lusitanos in de WRZV Hallen. Promotie naar de Eredivisie staat op het spel, dat hebben de speelsters geweten, de tribunes zaten namelijk vol.

Ogenschijnlijk sterkte het de dames van Exstudiantes, ze speelden goed en kwamen dan ook erg snel op voorsprong door Jonneke Sterk die terug was van haar blessure. Hierop volgde een sterke fase van Exstudiantes, met tussendoor uitbraken van de Amsterdammers.

Ondanks het sterke spel van de Zwollenaren, scoorde de Amsterdamse ploeg, 1-1. Toch gingen Exstudiantes door en via een vrije trap maakte Jonneke Sterk haar tweede goal van de wedstrijd. Nog voor rust werd het ook nog 3-1 via Sanne Pluim.

Exstudiantes ging na rust gewoon door waar het voor de rust gebleven was en maakte ook nog de 4-1, dit keer was het Jori Schepers die het eindpunt was.

Maar hierna ging het minder lopen en werd Lusitanos gevaarlijker, dat resulteerde eerst in de 4-2, een klutsgoal.. minuten later werd het zelfs nog erger toen het ook nog 4-3 werd door een ongelukkige eigen goal.

De slotfase was dan ook erg spannend, helemaal toen de Amsterdamse formatie ook nog de gelijkmaker maakte. Gelukkig scoorde Exstudiantes, nogmaals via Jori Schepers, in de laatste minuut nog eenmaal en daarmee was de zege een feit. 5-4 voor Exstudiantes Zwolle, promotie naar de Eredivisie is nog steeds mogelijk!

Check Also

#MATCHDAY!

vrijdag 15 november 2019 worden er achtereenvolgens 4 wedstrijden van Exstudiantes gespeeld in de WRZV-hallen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoofdsponsor

Team Sponsoren