Home > Nieuws > Damesteams Exstudiantes beleven vliegende start!

Damesteams Exstudiantes beleven vliegende start!

De damesteams van Exstudiantes zijn het seizoen flitsend begonnen. Zowel het eerste als het tweede damesteam eisen de aandacht op met het vloeiend aanvalsspel, speelplezier en vooral veel goals!

Het eerste damesteam kent elkaar via het veldvoetbal. Daar de ambities op het veld al zijn waargemaakt, is het jachtgebied nu gewijzigd naar de zaal. Met valse bescheidenheid werd vooraf nog lacherig gedaan over de vorm, conditie en een ‘het-niveau-is-vast-heel-hoog-in-de-hoofdklasse-houding’. Deze farce werd zelfs doorgevoerd tot in warming up van de eerste wedstrijd, waarbij doodleuk nog even een ballenpomp werd geleend van de tegenstander en de shirts uit het plastic werden gehaald. Het was zand in de ogen, niets minder. Het scorebord was namelijk al snel de tel kwijt: 11-0 winst. De ambitie is duidelijk: winnen, winnen, winnen!

Met niet veel minder machtsvertoon is EXS VR2 aan het seizoen begonnen. De CALO-studentes wisten met last-minute geregel iedereen net op tijd in te schrijven voor de eerste wedstrijd. Om direct de intenties duidelijk te maken werd HHC Hardenberg opzij gezet met 16-4. Ook in de weken erna ging het soepeltjes. Na vier wedstrijden liggen al 44 ballen in het mandje. Een gemiddelde van 11 doelpunten per wedstrijd. De tegenstanders in de eerste klasse zijn gewaarschuwd!

exs-vr2

Afbeelding: Sfeerimpressie EXS VR2

dames-1

Afbeelding: Ranglijst EXS VR1

Check Also

Dames 2 gaat op voor bekerwinst

Aankomende vrijdag speelt ons tweede damesteam de finale van de beker, tegenstander is PFC Pro …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoofdsponsor

Team Sponsoren